Historie


Her kan du læse om foreningens historie.


Foreningen består af ca. 810 medlemmer, som alle kan modtage TV, bredbånd og telefoni gennem antennestikket. Samarbejdspartneren for signalerne er YouSee.

Fællesantennen Assentoft Øst er en brugerejet forening med bestyrelse bestående af 5 personer, som alle er valgt på generalforsamlingen.

Vores anlæg er fortrinsvis lavet vha. COAX kabler og er ø-opdelt med fiber. Anlæggets båndbredde går op til 860 mHz med returvej og benytter Docsis 3 i forbindelse med bredbånd. Herved sikres hastigheder på op til 300 Mbit download.

Vores leverandør af TV, bredbånd og telefoni er YouSee. YouSee er også vores servicepartner på anlægget, mens det er Dansk Kabel TV som er den udførende del af serviceaftalen.

Brugerne kan vælge mellem 3 TV-pakker og et hav af digitale løsninger fra YouSee. I kraft af at brugerne står sammen som en forening, betyder det at pakkepriserne inkl. abonnement kan presses under det YouSee normalt sælger TV-pakkerne til på deres egne anlæg.

YouSee blev i 2009 (og igen i 2016) valgt som samarbejdspartner på foreningens generalforsamlingen, og foreningen har her igennem sikret sig, at vi altid har en partner i ryggen, som er yderst professionel og som har over 40 års erfaringer med fællesantenneanlæg.

For spørgsmål kan bestyrelsen kontaktes via E-mail, som findes under fanen under menuen "Kontakt" eller "Bestyrelsen".

Selve antennen er beliggende på Elmevej i Assentoft. Systemet består i dag af en hovedstation, en mast og et distributionsnet med ca. 130 forstærkere og fordelingsstandere.

I hovedstationen befinder sig den teknik, som henter vores TV, bredbånd, telefoni og radio signaler via fiber hos YouSee . Også den teknik som distribuere signalerne videre til brugerne findes i hovedstationen.

Masten benyttes flittigt af vores VIP-medlemmer fra:
- TDC mobil (4G mobiltelefoni)
- RadioABC (lokalradio)
- Vestdjursnet (Bredbåndsforening)

Har du spørgsmål til os af enhver art, kan du sende en mail på bruger@faoest.dk eller tinge til vores servicetelefon på 70 20 40 71. Bemærk at servicetelefonen har en begrænset åbningstid.

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her.

Fejlmelding TV og Radio

Servicepartner: Dansk Kabel TV
43 32 47 00
Man-tor: 8:00 - 16:00
Vagt: 10:00 - 22:00 (Weekend)
Vagt: 16:00 - 22:00 (Hverdage)

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00