Historie


Her kan du læse om foreningens historie.


Foreningen består af 1200 adresser i Assentoft Øst og i Uggelhuse, som alle kan modtage TV, bredbånd og telefoni gennem antennestikket. Samarbejdspartneren for signalerne er YouSee og Fastspeed.

Fællesantennen Assentoft Øst er en brugerejet forening med bestyrelse bestående af 6 personer, som alle er valgt på generalforsamlingen.

Vores anlæg er fortrinsvis lavet vha. COAX kabler og er ø-opdelt med fiber. Anlæggets båndbredde går op til 1200 mHz med returvej og benytter Docsis 3.1 i forbindelse med bredbånd. Herved sikres hastigheder på op til 1000/1000 Mbit.

Vi har 2 samarbejdspartnere. Yousee som kan levere TV, bredbånd og telefoni og Fastspeed som levere bredbånd. YouSee er også vores servicepartner på anlægget, mens det er Dansk Kabel TV som er den udførende del af serviceaftalen.

Brugerne kan vælge mellem 3 TV-pakker med og uden bland selv. Bland selv udmærker sig ved at man også kan vælge streaming ind i sin TV pakke. Streaming fra bla. Netflix, HBO, Viaplay og mange flere. Du kan altså spare penge ved at samle alt. I kraft af at brugerne står sammen som en forening, betyder det at pakkepriserne inkl. abonnement kan presses under det YouSee normalt sælger TV-pakkerne til på deres egne anlæg.

YouSee er valgt som foreningens største samarbejdspartner på foreningens generalforsamlingen, og foreningen har her igennem sikret sig, at vi altid har en partner i ryggen, som er yderst professionel og som har over 40 års erfaringer med fællesantenneanlæg. Fastspeed er en 3. parts leverandør som foreningen har lavet samarbejdsaftale med i 2020.

For spørgsmål kan bestyrelsen kontaktes via E-mail, som findes under fanen under menuen "Kontakt" eller "Bestyrelsen".

Vores oprindelige antennemast har vi stadig. Den lejer vi ud til bla. Yousee mobil. Den står på Elmevej i Assentoft lige ved siden af vores hovedstation. Systemet består i dag af en hovedstation, en mast og et distributionsnet med ca. 130 forstærkere og fordelingsstandere.

I hovedstationen befinder sig den teknik, som henter vores TV, bredbånd og telefoni signaler via fiber hos YouSee/TDC. Også den teknik som distribuere signalerne videre til brugerne findes i hovedstationen.

Masten benyttes flittigt af vores VIP-medlemmer fra:
- TDC mobil (4G mobiltelefoni)
- RadioABC (lokalradio)
- Vestdjursnet (Bredbåndsforening)

Har du spørgsmål til os af enhver art, kan du sende en mail på bruger@faoest.dk eller ringe til vores servicetelefon på 70 20 40 71. Bemærk at servicetelefonen har en begrænset åbningstid.

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her.

Fejlmelding TV og Radio

Servicepartner: Dansk Kabel TV
43 32 47 00
Man-tor: 8:00 - 16:00
Vagt: 10:00 - 22:00 (Weekend)
Vagt: 16:00 - 22:00 (Hverdage)

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00