Ny formand i Fællesantennen

Fællesantennen Assentoft Øst vælger ny formand

 

Claus Kristensen er konstitueret som ny formand for antenneforeningen efter Tommy Nielsen, der efter 10 år i formandsstolen efter eget ønske nu indtager posten som næstformand i bestyrelsen og nu får mere tid til andre gøremål.

 

Antenneanlægget var tilbage i 2009 kommunalt ejet, havde ca. 700 brugere i Assentoft og kunne levere ca. 20 analoge tv-kanaler af tvivlsom kvalitet - med sne på de fleste kanaler, året rundt. Nu er kabelnetværket foreningsejet, og der udbydes mere end 100 digitale tv-kanaler i HD og/eller 4K kvalitet.

 

Flere end 1200 adresser i Assentoft Øst, Drastrup og Uggelhuse har mulighed for at blive tilsluttet kabelnetværket, som med 40-50 år gamle coax-kabler stadig er still going strong, for teknologien er fortsat højaktuel og fremtidssikret. Med seneste opgradering til GigaSpeed – dvs. til højhastighedsbredbånd, er internethastigheden sat op til 1000 Mbit i henhold til udbuddet fra YouSee.

 

Det er bestyrelsens mission, at medlemmerne opfatter foreningens virke som relevant - i værditilbud og service – og formålet er ikke en stor indtjening, men derimod at sikre medlemmerne et godt og billigt udbud af tv samt formidling af lynhurtigt internet til foreningens nu ca. 800 medlemmer - et antal der forventes stigende i takt med de mange igangværende nybygninger i området. 

 

”Med YouSee som leverandør og samarbejdspartner har vi adgang til ”Danmarks største Underholdningsunivers” med masser af tv, underholdning og bredbånd, så vi har ”det hele med” – og lever op til formålsparagraffen”, siger Claus Kristensen, den nye formand for Fællesantennen Assentoft Øst – www.faoest.dk

 

På gunstige foreningsvilkår, med særlige værditilbud og rabatter til medlemmerne tilbydes TV nu med et stort bland-selv univers, hvor man også kan blande Netflix ind i sin tv-pakke og ovenikøbet spare det direkte Netflix-abonnement. Som den eneste eller én af meget få antenneforeninger i hele Danmark tilbydes tv-boksen helt gratis for medlemmerne. Vi samarbejder med YouSee-Butikken, Brødregade i Randers, der gerne rådgiver, og hvor tv-boksen kan fås. 

 

Henvendelse omkring pressemeddelelsen kan rettes til Claus Kristensen via claus@faoest.dk

 

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her.

Fejlmelding TV og Radio

Servicepartner: Dansk Kabel TV
43 32 47 00
Man-tor: 8:00 - 16:00
Vagt: 10:00 - 22:00 (Weekend)
Vagt: 16:00 - 22:00 (Hverdage)

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00