Nyt fra bestyrelsen


Så har bestyrelsen haft møde internt og eksternt i brancheforeningen A2012.

Når vi ser på situationen mellem Yousee og Discovery Network udefra, så ligner det en kamp mellem en leverandør og en købmand. En kamp som endnu ikke er overstået. Discovery Network blæser til kamp og fortæller, at de ikke vil acceptere, at Yousee’s kunder kan vælge selv hvilke kanaler, de skal se. Yousee fortæller, at der stadig foregår forhandlinger, hvad vi både tror på og kraftigt appellerer parterne til. Uanset hvad; så må man sige, at TV-udbuddet pludselig har fået et gevaldigt spark ud af sin naturlige gang. 

Leverandørskifte er naturligvis en ting vi i bestyrelsen ved rigtig meget om, fordi det kun er kort tid siden, vi var igennem en lang forhandlingsrunde med flere forskellige leverandører. Og ja vi kan godt skifte til andre end Yousee. Men lige nu frygter vi, at vi vil stå i samme situation om et år, da vi, ud fra det vi hører i branchen, ikke tror på at Discovery Network i længden kommer til at bestemme, hvordan danskerne skal se TV. Teknisk kan det sagtens lade sig gøre at skifte leverandør, men økonomisk er det en anden sag. Det vil blandt andet kræve ny teknik i vores hovedstation.

I brancheforeningen A2012 fylder sagen også en del, men der er bred enighed om at se tiden an. Forhastede beslutninger vil ikke være i hverken foreningernes eller medlemmernes interesse.

På det netop afholdte bestyrelsesmøde i vores egen lille forening har vi derfor besluttet at se tiden an. Vi har via vores hjemmeside opfordret folk til at skrive til os om deres meninger, og der er kommet meget få beskeder. Nogen mener, det er rigtig skidt, at vi mister Discovery Networks kanaler, mens andre mener, det er helt på sin plads at prøve nogle andre kanaler. 

Vi forventer ingen direkte prisstigninger på TV-pakkerne i år, mens vi kan se alle andre udbydere, har prisstigninger på alle deres produkter. Vi vil naturligvis gerne stadig have kommentarer fra jer medlemmer på vores mail bruger@faoest.dk, for vi følger naturligvis sagen tæt også i fremtiden.

Mvh

bestyrelsen 

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her.

Fejlmelding TV og Radio

Servicepartner: Dansk Kabel TV
43 32 47 00
Man-tor: 8:00 - 16:00
Vagt: 10:00 - 22:00 (Weekend)
Vagt: 16:00 - 22:00 (Hverdage)

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Vagt: 10:00 - 20:00